Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Alfa 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с Alfa 145

Здравейте,

Проблемът ми е следният. Свалих си таблото с уредите ( там разните километражи и т.н. ) и сега ми свети лампичката за въздушните възглавници. От какво може да е това ??

Другото което искам да питам е дали някой случайно има едно като почукване при превключване на скоростите. При мен се чува почти постоянно ... Незнам аз ли съм нещо некадърен като превключвам или какво. Мисля че може би пускам съединителя по рязко, но незнам дали така трябва да се чува. А и от скоро съм с тази кола и още не съм свикнал с нея.

Благодаря ви предварително.
    Alfa Romeo 145 1.9 jtd 105 hp '00

колега това за подчукването сигорно има нешто хлабаво(не сам медиуим)а това за в.вазглавници сигорно имаш в предвит аербеците....караи така споко...освен ако не те дразни това....
    sigpic
    АЛФА РОМЕО 145

Comment

Провери си каретата,тампоните и шарнирите.Най-добре я закарай на майстор.Вариантите са много!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

и кво, ако не го дразни да си кара така начи Нали не бачкат ербеците, те не са сложени за украшение

Айде моля без такива съвети, тук става въпрос за безопасност.

Колега Testicus, моля оправи си местожителството. Графата е поставена за улеснение, не за източване на лични данни. Така си спестяваш излишни въпроси от типа "откъде си?" и прочие, когато искаме да помогнем и да те насочим някъде.

Случайно да си давал на контакт при разкачени букси на таблото? Ако да, това е твоят проблем със светещата лампа. Имаш записана грешка. Бягай на диагностика за ербега (не знам къде) и си приготви 20-30лв.

Относно чукането - шум трудно се описва, не можах да схвана какво е. При мен не чука.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

tonov точно това стана с таблото. Реших че трябва да сваля джамовете и ..... Абе малко съм прост ама до сега с други коли не съм имал този проблем или може би е било късмет. btw оправиш местоживеенето.

А колкото до чукането незнам ... Наистина ми е много трудно да ви го разкажа така че да ме разберете. Може би трябва да дойда да на среща на форума
          Та да се чуе на яве за какво иде реч.

mordohy месри за идеята. Днес ще ги погледна тези неща.
          Alfa Romeo 145 1.9 jtd 105 hp '00

Comment

Working...
          X